Nemzetközi foci sport

Hivatalosan is kirúgták a Barcelona vezetőedzőjét

Azt követően, hogy Josep Maria Bartomeu, a Barcelona elnöke egy rádióműsorban elhintette, már senki sem érhet váratlanul, hogy

a klub hivatalosan is menesztette Quique Setién vezetőedzőt.

Mindezt azt követően jelentették be, hogy hétfőn válságértekezletet tartott a vezetőség. Napokon belül bejelentik az új trénert, aki, ha hinni lehet a híreknek, Ronald Koeman lesz.

A hírek szerint már meg is van, ki lesz a Barca vezetőedzője
Ismerős névvel térne vissza a győztes útra a katalán klub.

Setién januárban érkezett, 25 meccse volt, ezeken 16-szor nyert a csapat négy döntetlen és öt vereség mellett. Az utolsó mérkőzése a Bayern München ellen 8-2-re elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntő volt.

A klub azt is bejelentette, hogy március 15-én rendezik az elnökválasztást.

Kiemelt kép: CESAR MANSO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!