Nemzetközi foci

Bajba kerülhet Dzsudzsák Balázs

A Bursaspor kész jogi lépéseket tenni.

Kapcsolódó cikkek

Bajba kerülhet Dzsudzsák Balázs a hazajövetele miatt – írja a Blikk. A török sajtóban továbbra is téma az Európa-bajnokságra kijutó magyar válogatott csapatkapitányának ügye, hogy engedéllyel vagy anélkül hagyta el együttesét, és utazott Magyarországra – erről mi is írtunk.

Több internetes oldal, a bs16.com, a haberoku.com.tr és a kralspor.ensonhaber.com a futballistát alkalmazó Bursaspor sajtóreferensére hivatkozva azt írta, a klub kész jogi lépéseket tenni.

Korábban szintén helyi lapok azt írták, hogy a Konyaspor elleni bajnokin kapott piros lapja miatt az eltiltását töltő Dzsudzsák önhatalmúlag, vezetői beleegyezés nélkül hagyta el a török élvonalbeli bajnokságban szereplő alakulatot, és vett részt többek között egy díjkiosztó gálán. December 27-én ugyanis személyesen vette át a debreceni Nagyerdei Stadionban rendezett ünnepségen a Megyei Prima-díjat.

A Blikkmegkereste a játékos menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet, aki cáfolta, hogy engedély nélkül tért volna haza a magyar focista, és szerinte minden a legnagyobb rendben van.

– Csak azt tudom mondani, amit már korábban is, Balázs a klubja jóváhagyásával utazott Magyarországra, és január másodikán kell visszatérnie – nyilatkozta Vörös­baranyi.

Ezek után furcsa, hogy az egyesület sajtóreferense, miért emleget jogi lépéseket. Korábban egyébként olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a Bursaspor vezetői nem elégedettek Dzsudzsák Balázs teljesítményével, így a futballista már a télen továbbállhat egy másik gárdához. Ezt az információt azonban nem erősítették meg a csapat részéről, vagyis jelen állás szerint a szélső a Bursasporban folytatja.

Olvasói sztorik