Légiósok

Nagy nullának tartják Dzsudzsák Balázst

Egy török lap keményen kritizálja a Bursaspor magyar szélsőjét – a fizetés sok, a teljesítmény kevés, állítják.

Kapcsolódó cikkek

Dzsudzsák Balázs három gólt és négy gólpasszt jegyez eddig a török Süper Ligben. Mindezt 15 forduló és 1303 játékperc alatt érte el. A 24.hu portál megítélése szerint ez a teljesítmény gyengének nem nevezhető, igaz az sem állítható, hogy a szélső hátán vinné a csapatát.

Dzsudzsákot a hétvégi fordulóban kiállították a Konyaspor elleni vesztes (1-0) mérkőzés 72. percében. Jogosan. Tök fölöslegesen utána rúgott ellenfelének. Úgy látszik, ezzel végképp elpattant valami az őt övező sztárkultuszban, mert amit most kap, azt nem köszöni meg.

A bursasporum.com hétfői cikkében arról számolt be, hogy a Bursaspor szurkolói eléggé elégedetlenek nyári sztárigazolásuk eddigi teljesítményével.

A magyar válogatott kapitánya a cikk szerint garantált 1.7 millió eurós fizetést és mérkőzésenként 10 ezer euró bónuszt vehet fel. Szerintük ennek a fenti ellenértéke több, mint kevés. A lap konkrétan úgy fogalmaz: Dzsudzsák hozzáadott értéke a csapat teljesítményéhez egy nagy nulla.

A Bursaspor az elmúlt hat fordulóban hat vereséget szenvedett. Tizenöt ponttal a tizennegyedik helyen áll a török bajnokságban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik