Légiósok

Itthon ünneplik, Bursában kritizálják Dzsudzsákot

Török lapértesülés szerint Dzsudzsák Balázs a Bursaspor engedélye nélkül utazott haza Magyarországra. A focista ügyeivel foglalkozó menedzseriroda cáfol.

Kapcsolódó cikkek

A Bursahakimiyetnevű török oldal szerint a Konyaspor ellen kiállított Dzsudzsák Balázs csapata múlt keddi edzése után engedély nélkül utazott Magyarországra, és büntetésre számíthat – írja az origo.hu. A török portál szerint Dzsudzsák komoly krízishelyzetben van a Bursaspornál, és közel sem nyújtott olyan teljesítményt eddig, mint amit elvártak volna tőle a török klubnál.

A 29. születésnapját múlt szerdán ünneplő szélsőt két napja megyei Prima-díjjal tüntették ki a debreceni Nagyerdei Stadionban, ahol a focista viccesen azt mondta: – Köszönöm a külön díjátadót, csak azért állíttattam ki magam pirossal, hogy itt lehessek.

Nonszensznek tűnik, de a Bursahakimiyet arról ír, hogy Dzsudzsák tényleg azért állíttatta ki magát, hogy Magyarországon ünnepeljen. Közben az említett újság arról is ír, hogy Dzsudzsák távollétéről ellentmondásosak a klubtól származó információk, más hírek szerint ugyanis Hamza Hamzaoglu technikai igazgató elengedte Dzsudzsákot, méghozzá múlt pénteken.

Az nso.hu a Stars and Friends ügynökségtől megtudta, hogy Dzsudzsák engedéllyel tért haza Magyarországra „családi okok miatt”. A Bursaspor január 2-án várja vissza a szélsőt, és a szabadságának nincs köze a megyei Prima-díj átadáshoz.

Olvasói sztorik