Nemzetközi foci

Tőzsér: Nem félünk a Premier League-től!

Honfitársunk nagyon várja, hogy Yaya Toure, Cesc Fabregas és Nemanja Matic ellen játszhasson.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az angol másodosztályból feljutó Watford magyar középpályása, Tőzsér Dániel a watfordobserver.co.uk cikkében határozottan kijelentette, hogy ő és csapattársai nem félnek a Premier League-től, sőt hisz benne, hogy egy újonchoz képest remekül fognak szerepelni az élvonalban.

A Championship második helyezettjének jelenlegi keretében mindössze öt olyan játékos van – Heurelho Gomes, Craig Cathcart, Matej Vydra, Lloyd Dyer és Ben Watson – aki rendelkezik Premier League-tapasztalattal, azonban tízen már pályára léptek a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában, úgyhogy honfitársunk szerint nincs mitől félniük.

– Számos jó játékosunk van. A Championshipben néha nehezebb passzolós focit játszani, különösen olyan csapatnak, mint a Watford, amely szereti birtokolni a labdát. Szükségünk lesz különböző karakterű játékosokra, mert tovább kell erősítenünk a védelmünket, hiszen természetesen szeretnénk bennmaradni. A Premier League egy fantasztikus bajnokság, és azt hiszem, a mi csapatunk készen áll a versenyre. Természetesen néhányan távoznak és néhány játékos érkezik, de biztos vagyok benne, ha megőrizzük azt, ami a csapatunk igazi értéke volt, akkor fantasztikus szezon elé nézünk.

A Debrecen, a Ferencváros, az AEK Athen, a KRC Genk és a Genoa korábbi játékosa jelenleg kölcsönben van az angol klubnál az olasz Parmától, és minden bizonnyal az élvonalba is követi a Watfordot.

Tőzsér már nagyon várja a következő szezont, hiszen Yaya Toure, Cesc Fabregas, vagy például Nemanja Matic ellen léphet pályára.

– Bizonyára még nehezebb dolgunk lesz, mint tavaly. Ez más típusú bajnokság, úgyhogy nagyon kemény szezon előtt állunk. Azért jöttem, hogy segítsem a Watfordot. Az öltözőben is elhangzott, hogy jó munkát végeztünk, de most már arra van szükségünk, hogy a következő idényre koncentráljuk – mondta Tőzsér.

Olvasói sztorik