Nemzetközi foci

Tőzsér: Írjunk történelmet!

Az angol másodosztályból feljutó Watford magyar játékosa a bajnoki címre is igényt tart.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az angol másodosztályban, azaz a Championshipben egy fordulóval a vége előtt biztossá vált a Watford feljutása: a magyar válogatott Tőzsér Dániel együttese 88 pontnál jár, néggyel előzi meg a harmadik Middlesbrough együttesét, így már legrosszabb esetben is a Premier Ligát érő második helyen zárja a szezont. Persze Tőzsér nem elégszik meg ennyivel.

– Fantasztikus érzés a feljutás, mindenki élvezte a legutóbbi meccsünket, de most már újra dolgoznunk kell, mert akad még tennivaló, ráadásul elég komoly kis feladat. Azt mondtam a srácoknak, ne álljunk meg itt, és írjunk történelmet. Elképesztő lenne, ha összejönne – fogalmazott bajnoki címre utalva a klubhonlapona középpályás.

A Watford előnye egy pont a már szintén feljutó Bournemouth előtt, ezt kell megtartaniuk a hétvégi utolsó körben, amikor a Sheffield Wednesdayt fogadják.

– Nehéz egy ilyen hosszú szezon végén megtartani a motivációt, főleg azután, hogy a fő célunkat, a feljutást már elértük. A rutinosabb játékosok azonban vezetik a csapatot, így nem lesz gond, alaposan felkészülünk az utolsó meccsre is. Hazai pályán, telt ház előtt játszhatunk. Sejtjük, hogy milyen hangulat fogad majd minket, és már alig várjuk – tette hozzá.

Olvasói sztorik