Nemzetközi foci

Németh Krisztiánt nagyon megdicsérték

Egy amerikai portál azt írta a Kansas csatáráról, hogy újra liverpooli formában futballozik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Alaposan megdicsérte Németh Krisztiánt azmlsgb.com oldal, ami nem is csoda, hiszen az észak-amerikai profiligában szereplő Sporting Kansas City magyar légiósa tényleg kiváló formának örvend mostanság. Gólokat lő, gólpasszokat ad, ennek köszönhetően a válogatott keretbe is bekerült.

Az amerikai cikk szerzője szerint újra liverpooli formában futballozik. Az írás apropója a New England Revolution elleni 4-2-es győzelem volt, de természetesen nem ez volt az első meccs, amelyen kiemelkedően teljesített, hiszen már ötször volt eredményes kilenc mérkőzés alatt az MLS-ben.

A 26 éves támadó hétszer volt kezdő, de a jelek szerint már ilyen rövid idő alatt is lenyűgözte az amerikaiakat. A cikk az eddigi karrierje taglalásával, illetve azzal folytatódik, hogy a közelmúltban meglehetősen sokat volt sérült, de Kansasban eddig sikeresnek bizonyult. Nagyon sikeres szezon elé néz, ha egészséges tud maradni.

Az angol támadóval, Dom Dwyerrel nagyszerűen megértik egymást a pályán, ezt a szerdai gólpassz is alátámasztotta. A Sporting KC magyar idő szerint vasárnap hajnalban a Seattle Sounders otthonában lép pályára.

Olvasói sztorik