Nemzetközi foci

Szalai nélkül gálázott a csapata

Vasárnapi gyűjtőcikkünkben a külföldön szereplő magyarok teljesítményét foglaltuk össze.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A holland élvonal 17. fordulójában a kiesés ellen küzdő NAC Breda a Feyenoord együttesét fogadta és végül 1-0-ra kikapott. A hazaiaknál Babos Gábor a cserepadról nézte végig a találkozót.

A német élvonal 17. fordulójában Szalai Ádám együttese, a Hoffenheim a Hertha BSC otthonában lépett pályára. A vendégek nagyon simán, 5-0-ra nyertek. A magyar csatár a cserepadról nézte, ahogy csapata kiüti a fővárosiakat.

A portugál másodosztosztályban a Balázs Benjamint is foglalkoztató Vítória Guimaraes B a Sporting CP tartalékcsapatát fogadta. A vendégek könnyedén vitték el a három pontot (3-1).

Köteles Lászlóval a kezdőcsapatban felálló KRC Genk az éllovas FC Bruges otthonába látogatott a belga élvonal huszadik fordulójában. A vendégek elég nagy, 4-1-es verésbe futottak bele.

A görög élvonal 16. fordulójában a Levadiakosz a éllovas PAOK együttesét fogadta. A listavezető végül elvitte a három pontot (1-2). A hazaiaknál Pintér Ádám a keretben sem kapott helyet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik