Nemzetközi foci

Otigba csapata kilencedik maradt

Pénteki gyűjtőcikkünkben a külföldön szereplő magyar játékosok teljesítményét foglaltuk össze.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Alábbi cikkünkben a pénteki eseményeket foglaljuk össze.

A holland élvonal 17. fordulójában a Heerenveen otthonában lépett pályára a kiesőzónában tanyázó Den Haag. A találkozó gól nélkül ért véget, ami igazából egyik csapatnak sem jó. A hazaiaknál Otigba Kenneth kezdőként végigjátszotta a meccset, míg Varga Szabolcs a keretben sem kapott helyet.

Az angol másodosztály (Championship) 22. fordulójában a Bogdán Ádámot is a soraiban tudó Bolton Wanderers a Millwall otthonában lépett pályára. A találkozót a vendégek 1-0-ra megnyerték és ezzel már sorozatban a hetedik meccsükön maradtak veretlenek. Honfitársunk a cserepadról nézte végig a mérkőzést.

Az olasz másodosztály 19. fordulójában az Avellino a tavaly még a Serie A-ban szereplő Bolognát fogadta. A hazaiak végül otthon tartották a három pontot (1-0). Az Avellino együttesében Filkor Attila ott volt a cserepadon, de végül nem kapott lehetőséget.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik