Nemzetközi foci

Túl az utolsó itthoni edzésen

Szerdán a támadásépítés került terítékre; a válogatott péntek délelőtt útra kel Bukarestbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Dárdai Pál vezette válogatott továbbra is gőzerővel készül a szombati, bukaresti Európa-bajnoki selejtezőre. Szerdán a támadásépítés került terítékre mindkét gyakorláson, majd este, lazításképpen moziba látogatott a csapat. A hangulat a szokásosnál is derűsebb és oldottabb az edzőtáborban, miközben persze, a bukaresti selejtező közeledtével egyre nagyobb a várakozás a futballisták részéről.

Amint azt Dárdai Pál korábban megígérte, csütörtökön déltől néhány órás szabad program keretében családtagjaikat fogadhatták a játékosok, a kapitány ezzel is azt igyekezett elősegíteni, hogy a futballisták komfortosan érezzék magukat a táborban, ne térjenek el jelentősen a klubjaiknál megszokott rutintól.

Délután taktikai megbeszélés, majd edzés következett, utóbbin a pontrúgásokat és a pontrúgások elleni védekezést gyakorolták a játékosok, elsősorban Szabics Imre iránymutatásai alapján.

Ez volt az utolsó magyarországi edzés, pénteken reggel elindul Romániába a válogatott. A csapat másfél órás repülőút után, helyi idő szerint 12.35-kor landol Bukarestben, majd 16.30-kor sajtótájékoztató, 17 órától pedig a mérkőzést megelőző utolsó edzés következik, a találkozó helyszínén, a bukaresti Nemzeti Arénában – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik