Nemzetközi foci

Simon-gólpassz a Chelsea ellen

Gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be. Videóval!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egész Európában javában zajlik a felkészülés, illetve több külföldi bajnokságban már útjára indult a labda, ezért a Rangadó.hu ismét jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Simon Attila új klubja, az osztrák élvonalbeli AC Wolfsberger a José Mourinho vezette Chelsea ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen. Az előző NB I-es szezon társgólkirálya néhány nappal ezelőtt írt alá, most pedig gólpasszt adott az osztrákok vezetőgólja előtt az 55. percben. A mérkőzés végül 1-1-es döntetlennel zárult.


Wolfsberger AC 1 – 0 Chelsea Silvio by f100000575791389

A Strömsgodset a Steaua Bukarest otthonában vendégeskedett a BL-selejtező második fordulójának visszavágóján. A találkozót 2-0-ra a románok nyerték, és 3-0-s összesítéssel továbbjutottak. A norvégok magyar támadója, Kovács Péter csere volt, és a 75. percben lépett pályára.

A Vanczák Vilmost foglalkoztató FC Sion az Aarau otthonában vendégszerepelt a svájci élvonal második fordulójában. A 31 éves magyar válogatott védő kezdőként végig a pályán volt az 1-0-ra elveszített összecsapáson.

Sáfár Szabolcs csapata, a Wacker Innsbruck a Werder Bremennel találkozott felkészülési mérkőzésen. A magyar hálóőr osztrák együttese 5-2-es vereséget szenvedett a brémaiaktól.

Olvasói sztorik