Nemzetközi foci

A Fradi-védő a vébé lázában ég

A magyar NB I egyetlen képviselője, a bosnyák Muhamed Besics nagy önbizalommal várja Messiéket.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zárószakaszához érkezett a világbajnokságon résztvevő csapatok, így a bosnyák válogatott felkészülése is. Muhamed Besics és társai a szintén vébérésztvevő Elefántcsontpart, majd Mexikó ellen is nyerni tudtak.

A Ferencváros védője mindhárom összecsapást végigjátszotta, sőt hazájában korábbi labdarúgók, valamint Szafet Susics szövetségi kapitány is folyamatosan dicsérte őt. Szombat óta Brazíliában készülnek, több edzés és az egymás közti mérkőzés terhelése is a lábukban van. Utóbbival kapcsolatban érdemes elmondani, hogy az összecsapáson Besics abban a csapatban kapott lehetőséget, amely minden bizonnyal majd Argentína ellen is pályára léphet. Már csak egy felkészülési találkozójuk maradt: hétfő este a brazil Santos U21-es csapatával játszanak – írja az FTC honlapja.

A Fradi játékosa nagy önbizalommal várja a világbajnokságot, és óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy képviselheti hazáját.

– Nagyon jó munkát végeztünk Szarajevóban, Amerikában, majd most itt, Brazíliában is. Koncentráltan futballoztunk Elefántcsontpart, valamint Mexikó ellen is, ezért sikerült jó eredményeket elérnünk. Életem eddigi legnagyobb büszkesége, hogy világbajnokságon képviselhetem majd a hazámat. Kiváló a hangulat a csapaton belül, a felkészülési mérkőzések csak tovább növelték az önbizalmunkat, alig várjuk már az Argentína elleni nyitányt. Ha így folytatjuk az utunkat, akkor sokáig eljuthatunk. Nagyon egységesek vagyunk, mert tudjuk, hogy mindannyian teljes szívünkkel játszunk majd a hazánkért – nyilatkozta az FTC kiválósága a klix.ba bosnyák honlapnak.

A bosnyákok vasárnapról hétfőre virradóra, éjféltől játsszanak Lionel Messiék ellen – a remények szerint Muhamed Besiccsel a kezdőcsapatban. Ezt követően Nigéria, majd Irán ellen játszanak.

Olvasói sztorik