NB II

Détári távozik Felsőtárkányból?

Csapata utolsó bajnoki mérkőzésére már el sem ment, de állítólag ő dönti el, hogy akar-e maradni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Október végén vette át a harmadosztályú Felsőtárkány SC irányítását Détári Lajos. Megbízatása az őszi szezonból hátralévő öt mérkőzésre szólt, de miután a premierjén 4-2-re legyőzték az FC Hatvant, arról beszélt, hogy szívesen maradna tavasszal is.

Nos, a folytatás nem alakult ennyire fényesen. A Heves megyei rangadón fölényesen nyert a csapat az Eger ellen, de a Cigánd, a REAC, és az őszi zárófordulóban a Kazincbarcika is legyőzte a Felsőtárkányt, amely Détári érkezése előtt a tizedik helyen állt, most pedig a kilencedik a Keleti-csoport tabelláján.

A Rangadó.hu értesülése szerint a klubvezetés nem hosszabbítja meg az edző megbízatását. Állítólag Détári a szombati, kazincbarcikai meccsen már ott sem volt. Bár a hivatalos MLSZ-jegyzőkönyvben szerepel a neve, a kbsc.hu és a heol.hu tudósítása is megerősíti, hogy nem volt ott a borsodi városban, sőt a múlt héten már az edzéseken sem jelent meg.

FRISS:

Megkerestük Szarvas Lászlót, a klub titkárát, aki elmondta, hogy valószínűleg a jövő héten lesz elnökségi ülés, ahol kiderül, hogy tavasszal is Détári irányítja-e a csapatot.

– Tiszteljük, becsüljük, komoly szakembernek tartjuk, véleményem szerint ő dönti el, hogy akar-e maradni – mondta Szarvas László, aki elmondta, Döme egy előre jelzett elfoglaltsága miatt nem tudott elutazni Kazincbarcikára.

Persze, nem kell félteni Dömét, hiszen mostanság nincs ideje unatkozni. Vidéki városokban népszerűsíti önéletrajzi könyvét, egyre többet nyilatkozik, sőt a közelmúltban terjedelmes interjú jelent meg vele a világ legnépszerűbb férfimagazinja, a Playboy magyar kiadásában.

Olvasói sztorik