NB II

Elfogadhatatlan hozzáállás

A Zalaegerszeg elnöke nagyon komolyan elbeszélget túlzottan magabiztosnak tűnő játékosaival.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem rajtolt jól a Zalaegerszeg, amely a bajnokságban két döntetlent játszott (Kozármislenyben, illetve otthon, az Ajka ellen), a Magyar Kupából pedig kiesett (szintén otthon, az Ajka ellen).

Ami a szerdai kupameccset illeti: „a két csapat szombati bajnoki találkozója óta gyakorlatilag semmit sem változott a helyzet. A ZTE sablonos és monoton futballja megmaradt” – írja a zaol.hu. A cikk megjegyzi, hogy a mindig szükséges lelkesedés és alázat nem volt tapasztalható a zalai játékosokon, akik kényelmes futballal rukkoltak elő.

A ZTE FC elnöke, Nagy Ferenc sem ilyen szezonkezdést várt, és kiemelte: néhány játékos hozzáállása, túlzott magabiztossága elfogadhatatlan.

– Ez több, mint sokkoló, de hiszek benne, hogy a folytatás ellenkező előjelű lesz – kezdte a klubelnök. – A csapatban történtek változások, akadtak távozók és vannak későn érkezők. Nincs könnyű helyzetben a vezetőedző, mert még nem találta meg a csapatát. Ami viszont elfogadhatatlan, az néhány játékos hozzáállása, túlzott magabiztossága. Egy éve pontosan a szezon elején elhullajtott pontok hiányoztak a végén, amit nem engedhetjük meg újra magunknak. Mondom, a hozzáállás fáj a leginkább, és a játékosokkal ezekben a napokban nagyon komolyan szeretnénk elbeszélgetni. Továbbra is azt gondolom, hogy jó csapat a miénk és jönniük kell majd az eredményeknek, ha a fent elmondottakban változás lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik