NB II

Preklet Csaba aláírt

Ahogy egy héttel ezelőtt jeleztük: a 22 éves védő az NB II-es ZTE FC csapatához szerződött.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu pont egy héttel ezelőtt, múlt szerdán írta meg, hogy Zalaegerszegen edz Preklet Csaba. A fiatal védő korábban Győrben és Kecskeméten szerepelt, megjárta Olaszország is, legutóbb pedig az Egri FC játékosa volt. A hevesi megyeszékhelyen másfél évig együtt dolgozott a zalaiak jelenlegi vezetőedzőjével, Simon Antallal.

Honlapunk érdeklődésére a hátvéd elmondta, hogy szerdán, vagyis ma délelőtt írta alá egyéves szerződését Zalaegerszegen.

– Nem okozott semmiféle meglepetést az új közeg, hiszen Simon Antallal dolgoztam együtt Egerben, és a keret több tagját szintén ismerem, leginkább a fiatalokat. Az edzésmódszerek szinte ugyanazok, de fontosnak tartom megjegyezni, hogy jó körülmények vannak Zalaegerszegen. Olyan helyre kerültem, ahol a következő egy évben tudok tanulni, fejlődni, és sikereket elérni – mesélte Preklet Csaba.

A fiatal védő eddig egy edzőmérkőzésen szerepelt új klubjában, amikor a saját U21-csapatuk ellen játszottak, de szerda délután ő is ott lesz a pályán az arab Al-Naszr ellen.

– Nem voltam ott Kozármislenyben, az első bajnoki meccsen, mert még élő szerződésem volt Egerben, és annak a felbontását intéztem, de tudom, hogy jó csapatok vannak az NB II-ben. Kíváncsi leszek, milyen erőviszonyok alakulnak majd ki, mert az első körben szerintem még nem derült ki, hogy melyik csapatok lehetnek a befutók, de biztosan lesznek meglepetések a szezon során.

Buzás igen, Kovács nem

Továbbra sem zárult le a nyíregyházi Kovács Ádám kálváriája. A 22 éves csatár legutóbb Zalaegerszegen volt próbajátékon, de a Rangadó.hu értesülése szerint nem fogják leigazolni.

– Még mindig nem tudom, mi lesz velem, jelenleg a nyíregyházi U21-es csapattal készülök. Várom, hogy végre eldőljön a sorsom – mondta Kovács Ádám.

A ZTE-nek Preklet mellett van még egy új igazolása: a harmincéves védő, Buzás Viktor szintén egy évre írt alá. Korábban a BVSC, az ESMTK, a Vecsés, a Pápa, a Cegléd, legutóbb pedig a REAC csapatát erősítette.

Olvasói sztorik