NB I

Nem érti, miért nem kellett

Annak ellenére, hogy Pápán már tényként közölték, mégsem marasztalták Preklet Csabát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Szintén hároméves szerződést kötöttünk a korábban az Egerben futballozó, kapuvári születésű Preklet Csabával” – idézi a Lombard Pápa honlapja Szemán György klubigazgatót. Mára kiderült, hogy mégsem. Preklet Csaba továbbra is csapatot keres magának, mivel a múlt szombati edzőmérkőzés után közölték vele, nem tartanak igényt a játékára.

A 22 éves védő a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, nagyon meglepte a vezetők döntése, hiszen már kész tényként kezelték a szerződtetését. Preklet Csaba hozzátette, szerette volna kivívni a szakvezetés bizalmát, és úgy érzi, nem is nyújtott rossz teljesítményt az elmúlt hét során.

– Igazán meglepett a pápai vezetők döntése – magyarázta Preklet Csaba. – Úgy volt, hogy leigazolnak, aztán a szombati edzőmérkőzés után közölték velem, hogy mégsem nyertem el a tetszésüket, így köszönik szépen a játékot, de nem kellek.

– Szemán György a klub honlapján hároméves szerződésről beszélt.
– A menedzsereim megkapták a klub szerződéstervezetét, gyakorlatilag az aláírás hiányzott a papírokról. De aláírt megállapodás még nem volt.

– Mi lehetett az oka, hogy mégsem győzte meg a szakmai stábot?
– Nem érzem úgy, hogy rosszul teljesítettem volna. Tudták a pápai vezetők is, hogy két és fél hónapos kihagyás után tértem vissza, gyakorlatilag a múlt heti volt az első végigdolgozott hetem a sérülésem óta. Nehéz volt, de bírtam a tempót. Azt tudom, hogy nem vagyok topformában, de szerintem nem játszottam rosszul. Bíztam benne, hogy elnyerem a szakmai stáb tetszését, hogy élvezhetem a bizalmukat, és egy jó közegben újra felépíthetem magam. Sajnálom, hogy így alakult, jól éreztem magam Pápán, de Tóth Bálint vezetőedző úgy döntött, hogy nem kapom meg a bizalmat.

– Hova tovább?
– Folytatom azt a munkát, amit Pápán elkezdtem. Most egyénileg kell készülnöm, szerda délelőtt is külön edzéseket végeztem. Az élvonalból egyelőre nincs más ajánlatom, a másodosztályból viszont vannak megkereséseim. Kivárok, és megpróbálom megtalálni a számomra legjobbnak tűnő lehetőséget.

Olvasói sztorik