NB II

Angyalföld jobb, mint Svájc

A Gyirmótról távozó Nagy II Gábor szerint a német edző és a vezetőség garancia a stabilitásra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angyalföldön folytatja pályafutását Nagy II Gábor. A 31 éves hátvéd egy évre kötelezte el magát az NB II-es Vasashoz. A rutinos védő korábban az élvonalban megfordult az Újpest, a REAC és a Haladás csapataiban, de megjárta Németországot, Svájcot és Ciprust is. Legutóbb a szintén NB II-es Gyirmótban szerepelt, azonban lejáró szerződését nem hosszabbította meg a klub.

Nagy II Gábor a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, egy svájci csapat is érdeklődött iránta, azonban örül, hogy végül a Vasashoz igazolt.

– Lejárt a szerződésem Gyirmóton, és mivel nem hosszabbítottak velem, ezért távoztam a csapattól – magyarázta Nagy Gábor. – Egy edzőmeccsen kellett bizonyítanom a Vasasban, utána kínált szerződést a vezetőség. Volt egy megkeresésem a svájci harmadosztályból is, de abból végül nem lett semmi. Ezt nem is bánom, a Vasas megkeresésének sokkal jobban örülök, szívesen írtam alá a klubhoz. Német edző, német tulajdonos van a csapatnál, ez garancia a stabilitásra. A keret teljesen újjáalakul, fiatal játékosok és rutinos társak – mint például Horváth Levente vagy Németh Gábor – érkeztek a csapathoz, úgy érzem, jó közegbe kerültem.

– Egyénileg mit vár magától? Illetve milyen szerepléssel lenne elégedett az NB II-ben?
– Az elsődleges célom az, hogy sikerüljön beverekedni magamat a kezdőcsapatba, és ott minél jobb teljesítménnyel előrukkolni. Ami a bajnokságot illeti, jóval erősebb lesz az idei NB II-es mezőny, mint a tavalyi volt. Gyakorlatilag hat-hét csapat is pályázik a feljutásra, velük kell felvennünk a versenyt a minél jobb helyezés eléréséért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik