NB II

Brazil csatár és védő a Vasasnál

Vasárnap késő este megérkezett az a két brazil játékos, akinek megszerzésén már hetek óta dolgozott az angyalföldi klubvezetés.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mindketten tapasztalt labdarúgók, hazájukon kívül a többi között megfordultak a portugál és a török bajnokságban is. Nevük felvetődött már a télen is, ám a nem Európai Uniós külföldiek száma meghaladta az ésszerű létszámot, hiszen közülük egyszerre csak három tartózkodhat a pályán – írja a klub honlapja.

Bobo és Deyvison távozásával azonban ismét lehetségessé vált, hogy ők ketten Angyalföldre költözzenek, és mivel pont a középső védő és a támadó posztján szorult erősítésre az NB II-es csapat, létrejött a megállapodás.

Fabrizio Lopez Alcantara 29 éves, a védelem közepén érzi magát a legotthonosabban a pályán. Olyan csapatokban szerepelt, mint a Cruzeiro és a Corinthians, majd játszott az Al-Ittihadban, Hong Kongban, illetve a portugál első osztályú Navalban.

Cleyton Coelho dos Santos (becenevén Boka) négy évvel fiatalabb honfitársánál és csatár. Brazíliában az AC Goianiense együttesében nevelkedett, majd felnőtt játékosként is itt szerepelt, aztán a török másodosztályú Giresunspor együttesében futballozott.

Az elmúlt napokban számolatlanul érkeztek próbajátékosok a Fáy utcába. Ki hosszabb, ki rövidebb időt töltött a csapatnál, de már távozott az elefántcsontparti csatár, Sindou Dosso; a két szerb támadó, Varjasics és Vucsics; a középső védő Borisz Bjelkanovics; valamint a középpályás Kákonyi Dániel is.

A Vasassal kapcsolatos hír, hogy az MTK, a Paks, a Nyíregyháza és Lombard Pápa egykori védekező középpályása, Horváth Levente közel áll a megegyezéshez a Vasas vezetőivel.

Olvasói sztorik