NB II

Horváth Levente aláírt a Vasashoz

A 32 éves labdarúgóra a védelem jobb oldalán és a középpályán is számíthatnak az NB II-es csapatnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt napok az ismerkedés jegyében teltek Horváth Levente számára. Az eddigi pályafutása során több mint kétszáz élvonalbeli meccsen pályára lépő védő az edzéseken és felkészülési meccseken nyújtott játékával meggyőzte Dirk Berger vezetőedzőt arról, hogy erőssége lehet a Vasasnak. A tárgyalások végül megegyezéssel zárultak, és az MTK-nevelésű játékos egyéves szerződést írt alá – közölte a klub honlapja.

A 32 éves labdarúgóra a védelem jobb oldalán és a középpályán is számíthat edzője. Horváth korábban a Siófok, a Paks és a Nyíregyháza csapatában is szerepelt, legutóbb pedig a Lombard Pápa együttesét erősítette.

– Februárban begyulladt az Achillesem, két hónapot pihentem, de amint jó volt a lábam, lementem a Vasashoz, tehát április közepe óta ott edzek – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Horváth Levente. – Szerettem volna mindenképpen ott maradni, de az edzőnek látnia kellett, és az elmúlt két hét során sikerült is bizonyítanom. Nagyon komoly edzések vannak, amin nem lepődtem meg, de pályafutásom során még nem nagyon edzettem ilyen keményen. Elég fáradtak vagyunk, de ez a hét még ilyen lesz, aztán jön a frissítés időszaka.

Olvasói sztorik