NB II

A ZTE FC legyőzte a Siófokot

A Zalaegerszeg hazai környezetben 1-0-ra nyert az immár osztálytárs balatoniak ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A zalaiak közül sérülés miatt továbbra is hiányzik Denisz Grbics, valamint a gólerős csatár, Darko Pavicsevics is kihagyta a találkozót. A center Achillese rakoncátlankodik, de pihentetése inkább elővigyázatosságból volt indokolt. A Siófok bő kerettel érkezett az összecsapásra, így várható volt, hogy sokkal több cserével játszik – írja a zaol.hu.

A siófokiak az első félidőben veszélyesebben futballoztak, több gólt ígérő helyzetük is volt. Közben zalai oldalon akadoztak a támadásépítések, de aztán egy szép akció végén a brazil Frizoni előkészítése után Hajdú Norbert betalált (1-0).

A második játékrészre a várakozásoknak megfelelően teljes sort cserélt a Siófok, és a ZTE innentől egyre többet birtokolta a labdát, de a vendégeknek is volt támadásuk, amely úgy ért véget, hogy kétszer is a kapufa mentett. Ettől függetlenül nem sok kapu előtti esemény zavarta meg a mezőnyjátékot, s végül nem is esett több gól.

Felkészülési mérkőzés

Zalaegerszegi TE FC – FGSZ Siófok 1-0 (1-0)

Zalaegerszeg, 350 néző

ZTE: Vlaszák – Pál D., Nánási, Kovács G., Nagy Z. (Kocsis) – Vágó L., Máté I P. – Frizoni (Fujsz), Hajdú N., Szegleti (Kondákor) – Bíró A. (Babati). Edző: Simon Antal

Siófok. 1. félidő: Kiss M. – Fülöp N., Tímár K., Papp Sz., Novák A. – Vass M., Peszmeg – Nagy D., Dajics, Papp M. – Vólent. 2. félidő: Tajti – Kiss Zs., Fehér Zs., Papp Sz., Pécseli – Futó – Menyhárt (Mokánszki), Horváth B., Kiss T., Mosberger – Bransen. Edző: Horváth Károly

Gólszerző: Hajdú (34.)

Olvasói sztorik