NB II

Egerből igazolt a Zete

Fiatal brazil csatárt igazolt a Zalaegerszeg; Máté Péter újabb két évre aláírt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 22 éves Marcus Vinícius Batista dos Santos, művésznevén Tanque az NB II-es ZTE FC csapatában folytatja pályafutását. A csatárként és támadó középpályásként is bevethető játékost Simon Antal vezetőedző kérésére igazolták le. A legutóbb Eger szereplő brazil labdarúgó súlyos sérülése miatt lényegében a teljes tavalyi szezont kénytelen volt kihagyni.

– Egerben játszott nálam, de megsérült, és mostanra épült fel – mondta a zaol.hu oldalon Simon Antal szakvezető. – Tehetséges center, aki robosztus, de nyilván meccshiánya van, ám fizikálisan már utolérte magát. Az új rendelkezések miatt mostantól már nem nézünk külföldi játékosokat és másokat sem… Pontosabban próbajátékos már nem érkezik hozzánk, hiszen erre nincs idő. Csak olyanokkal tárgyalunk, akiket ismerünk, s kiszemeltjeink vannak. A védelembe, a középpályára és a csatársorba, szeretnénk még egy-egy játékost igazolni. Augusztus végéig van időnk erre, de szeretnénk előbb lezárni ezeket a kérdéseket.

További két évre aláírt Zalaegerszegen Máté I Péter, a rutinos középpályás. Az biztos, hogy Seye távozik a klubtól, mert a kínált szerződést nem fogadta el – áll a klub honlapján. Simonfalvi Gábor még mindig nem írt alá, vele tovább egyeztetnek a vezetők.

Olvasói sztorik