NB I

Brazilokat várnak Zalaegerszegen

Bernardo Frizonival szeretnének szerződést hosszabbítani.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A ZTE FC csapatánál zajlik a felkészülés az egycsoportos NB II-re, de egyelőre nincs sok változás a keretben a hétfői, első tréninghez képest – írja a zaol.hu.

A három próbajátékos még a zalaiakkal készül, viszont Bernardo Frizoni nem tért vissza. Ezen nem kell csodálkozni, hiszen lejárt a szerződése, de a zalaiak továbbra is szeretnék, ha a brazil játékos a csapatnál maradna.

– Tárgyalunk a menedzserével, de ennél többet most sem tudok mondani, hiszen megállapodásunk még nincs. De másokkal is hasonló a helyzet, több játékossal vettük fel a kapcsolatot és szerdára brazil játékosokat is vártunk, azonban nem tudtak időben elindulni – magyarázta Dézsi Attila ügyvezető.

Kocsis Adriánnal kapcsolatban egy híradás nyomán elterjedt, hogy a Kozármislenynél van próbajátékon, ami nem igaz. Maga az érintett cáfolta ezt, hiszen továbbra is a ZTE FC-vel készül, ám opciós joga van arra, hogy szabadon eligazoljon. Kocsis elmondta, ha megfelelő ajánlatot kapna, távozna, de ugyanígy a ZTE-vel is egyeztet, hiszen szívesen maradna.

Olvasói sztorik