NB II

Együtt maradhat a Zete kerete

Hétfőn kezdi a felkészülést a ZTE FC a következő szezonra. Egyelőre sok változás nincs a játékosállományban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Simon Antal vezetőedző irányításával az egycsoportos NB II-re készülnek a zalaegerszegiek, akik egy hónapos szabadságuk után térnek vissza.

Ami a játékoskeretet illeti, a brazil Bernardo Frizoni eltöltött néhány napot az MTK-nál, de a fővárosiak végül lemondtak a megszerzéséről.

– Eddig senki sem jelezte, hogy ne tudna megjelenni az első, hétfői tréningen – magyarázta a zaol.hu oldalon Dézsi Attila ügyvezető. – Frizoni is azon játékosok egyike, akinek lejárt a szerződése június végével, de a legutóbbi megbeszélésünk alapján ő is itt lesz a hétfői első gyakorláson, hiszen szeretnénk, ha maradna. A helyzet Seyével kapcsolatban is hasonló, ő kölcsönben szerepelt nálunk, de a Pápához nem akar visszatérni és jelezte, hogy szívesen maradna. A védő Bogunovics esetében is elképzelhető, hogy marad, de ezek a kérdések csak később dőlnek el.

Annyi biztos, hogy a tavalyi együttesből Budovinszky, Babos, Penksa és Tiskevics nem tér vissza. Hétfőn pedig elvileg egy külföldi játékos érkezik próbajátékra.

Olvasói sztorik