NB II

A zalaegerszegi legenda befejezte

Nem játszik tovább Kocsárdi Gergely, aki a klubhűség egyik megtestesítője idehaza.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden Simonfalvi Gábor, a ZTE FC középpályása két évvel meghosszabbította szerződését – mondta a zaol.hu oldalon Dézsi Attila ügyvezető, aki azt is elárulta: immár végleges, hogy Kocsárdi Gergely csapatkapitány visszavonul az aktív, profi futballtól.

A zalaegerszegi labdarúgás legendás alakja a klub alkalmazottja marad, de hogy milyen minőségben, arról még egyeztetnek.

– Egyelőre semmit nem szeretnék mondani, hiszen amíg nem állapodunk meg véglegesen, kár lenne bármit is elárulni – nyilatkozta Kocsárdi Gergely. – Nekiálltam edzeni, de folyamatosan őrlődtem, egészen addig, hogy eldöntöttem, befejezem a játékot, legalábbis profi szinten. Az majd a későbbi feladatomtól, beosztásomtól függ, hogy esetleg alacsonyabb szinten játszom-e valahol. Egyelőre maradjunk annyiban: hamarosan kiderül, mi lesz a konkrét feladatom a ZTE-nél.

Kocsárdi Gergely személyében egy olyan játékos fejezi be a futballt, amilyenből már nagyon kevés van idehaza: a ZTE saját nevelésű futballistájaként egy féléves szlovéniai kitérőt leszámítva kizárólag nevelőegyesületében futballozott.

Olvasói sztorik