Hírek

Idő kell, hogy összeérjenek

Kocsárdi Gergely szerint még nem állt össze teljesen a csapat, ezért van a sikertelen szereplés.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Három forduló után csupán két ponttal a tabella 13. helyén szerénykedik az NB II Nyugati-csoportjában a tavasszal még élvonalbeli ZTE FC. A legutóbbi, ajkai bajnokin a vérmes zalaegerszegi szurkolók hangot is adtak nemtetszésüknek, ezért félbeszakadt a meccs. Kocsárdi Gergely csapatkapitány a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy nincsenek könnyű helyzetben, de több időre és türelemre van szükségük ahhoz, hogy összeálljon a jelentős változásokon átesett gárda, és akkor minden bizonnyal a jobb eredmények is jönnek majd.

– Mi az oka annak, hogy egyelőre nem jönnek a várt eredmények a bajnokságban?
– A legnagyobb probléma az, hogy nem vagyunk még készen, mint csapat – mondta a Rangadó megkeresésére Kocsárdi Gergely. – A nyáron elég jelentős volt a jövés-menés, és időbe telik, míg összeérik a társaság. Emellett nem szeretnék kifogásokat keresni, de a sorsolásunk sem könnyű, gyengébb együttesek ellen más eredményeket is elérhettünk volna.

– Nem bánta meg, hogy nyáron még egy évre megegyezett a vezetőkkel?
– Ez majd csak jövő nyáron derül ki pontosan, de én élvezem a futballt, várom a meccseket, az már más kérdés, hogy az eredmények egyelőre elmaradnak. Azonban továbbra is azt mondom, hogy több időre van szükségünk. Mondjuk azt azért látni kell, hogy nem képviselünk akkora játékerőt, mint amekkorát a szurkolók talán elvárnának.

– Milyen előjelekkel várják a szerdai pápai Ligakupa-mérkőzést?
– A szerdai találkozónk a felkészülés jegyében zajlik majd, ugyanaz a csapat fut ki a pályára, amelyik a szombati bajnokin fog, hiszen az sokkal fontosabb számunkra, de szeretnénk felvenni a ritmust játékban a pápaiakkal, és bízunk a jó eredmény elérésében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik