NB II

Négy góllal nyert a Békéscsaba

Az NB II-es viharsarkiak 4-0-ra győztek a Makó otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első félidőben nagy fölényben játszott a másodosztályú békéscsabai együttes, de adódó helyzeteiből csak egy gólt és egy kapufát ért el Nikola Pantovics révén. A 12. percben Juhász beadása után a Kispestről érkezett fiatal 11 méterről lőtt a hazaiak hálójába (0-1).

A szünet után, a cseréket követően Pozsár növelte az előnyt: a hatvanadik percben szabadrúgást végzett el 18 méterről, és a labda a bal felső sarokba vágódott (0-2). A második félidőben már nem volt olyan gördülékeny a vendégek játéka az NB III-ból kiesett hazaiak ellen.

A hajrában a román légiós, Leucuta kétszer is betalált. A nyolcvanadik percben egy beadás után közelről fejelt a kapuba, a 88. percben pedig 13 méterről a bal alsó sarokba helyezett (0-4).

– Első nyilvános edzőmérkőzésünkön az első félidőben jól játszott a csapat. Szünet után nem voltam elégedett a látottakkal és néhány labdarúgó hozzáállásával – mondta a beol.hu oldalon Komjáti András vezetőedző.

Felkészülési mérkőzés

Makó – Békéscsaba 1912 Előre SE 0-1 (0-4)

Makó, 50 néző

Békéscsaba. 1. félidő: Scsekics – Tolmbaye, Radványi, Albert I., Juhász Gy. – Balog Zs., Tölgyesi, Király, Leucuta – Voiculet, Pantovics. 2. félidő: Póser – Balog Zs., Albert I., Mészáros, Horváth T. – Balogh M., Pozsár, Banai B., Leucuta – Pantovics (Viczián), Mosquera. Edző: Komjáti András

Gólszerzők: Pantovics (12.), Pozsár (60.), Leucuta (80., 88.)

Olvasói sztorik