NB II

Kiprich Dániel is Békéscsabán

Szerdán dől el, hogy a 23 éves védő a viharsarkiaknál folytatja-e pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III-ba kiesett Kazincbarcikai BSC szurkolói honlapja azt írja, hogy Póser Dániel kapuson kívül Kiprich Dániel és Privigyei Ádám is a Békéscsaba látókörébe került. A Rangadó.hu érdeklődésére a 23 éves védő megerősítette, hogy a viharsarkiaknál szerepel próbajátékon, és hozzátette, szerda délután dől el a sorsa.

Ami a kazincbarcikaiak további távozóit illeti, a spanyol David és Salvador egyeztetett a KBSC tulajdonosával, és úgy döntöttek, hogy nem térnek vissza. Fótyik Dominik megszerzéséért a Mezőkövesd nagy erőket mozgósított, de egyelőre nem járt sikerrel az élvonalbeli klub. Amíg pont kerül a történet végére, Zsolnán készül.

Szala Ákos számára több NB II-es klub is képben van, Fehér Balázs Cegléden folytatja, Bogáti Péter visszatért Diósgyőrbe, a kameruni Messi a francia második ligás Clermont-hoz igazolt. Nagy Mihály Krisztián visszatért a Honvédhoz, Vólent Roland pedig a Siófok játékosa lett.

Vannak olyanok is, akik Kazincbarcikán maradnak a kiesés ellenére is: Szabó Ádám, Komlósi Ádám, Nyisalovits Donát, Maicon, Kovács Péter, Tátrai Gergő és Nyitrai Dávid. Halgas Tibor leigazolásáról folynak a tárgyalások, nagyon úgy tűnik, hogy Diósgyőrben nem számítanak rá. Az ugyancsak NB III-as Putnok vezetése Horváth Bencére is kivetette a hálóját, és nem is reménytelen az átigazolás. A napokban eldől, mi lesz vele, állítólag egy kölcsönszerződés sincs kizárva.

A korábban beharangozott igazolások – Nagy Péter, Páles Tamás, Ur László, Lipusz Norbert, Kemény Tamás – most ismét érkezőkről lehet beszámolni. A 23 éves középhátvéd, Menyhért Gergő az előző idényt a BKV Előre csapatánál töltötte. Korábban öt NB I-es meccsen is szerepet kapott a Diósgyőrben, de Bőcsön, Kaposvölgyén és a REAC-nál is szerepelt.

A 26 éves csatár, Szabó Viktor is a BKV Előrében futballozott az előző idényben, de eddigi karrierje során 57 élvonalbeli meccsen lépett pályára, megfordult Vácon és Diósgyőrben, jelenleg egyébként a Mezőkövesd játékosa.

Olvasói sztorik