NB II

Több játékossal megegyeztek

Szerdán eldőlt, hogy Kiprich Dániel és Nikola Pantovics is Békéscsabán folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egymás közti játék szerepelt az NB II-re készülő Békéscsaba csapatának szerda délutáni programjában. Ezután a vezetők több játékossal is tárgyalóasztalhoz ültek, és megegyeztek velük a közös folytatásról.

A Rangadó.hu érdeklődésére Pásztor József szakmai igazgató elmondta, hogy az előző szezonhoz hasonlóan továbbra is a viharsarki együttest erősíti Pozsár Gábor és Mészáros László.

Érkezik a Bp. Honvéd akadémiájáról a 19 éves szerb csatár, Nikola Pantovics, aki az előző szezonban 21 találatával az ezüstérmes kispesti csapat házi gólkirálya volt az U19-bajnokságban.

A próbajátékosok közül Kiprich Dániel is Békéscsabán marad a következő szezonra. A 23 éves védő korábban a Lombard Pápa, a Tatabánya, a Gyirmót, legutóbb pedig a Kazincbarcika együttesében szerepelt.

– Még mindig van hat-hét próbajátékosunk. Szombaton megyünk Makóra, és szeretnénk, hogy utána már kilencvenöt százalékosan meglegyen a keret, mert hétfő indulunk Tiszaújvárosba edzőtáborozni. Egy helyet még megpróbálunk fenntartani, ha beesne valaki. Mondjuk Messi, vagy Ronaldo… Nem, Ronaldo mégsem lenne jó, mert a kislányom nagy Barcelona-szurkoló, és őt rühelli – mondta Pásztor József.

FRISS:

Visszatér Békéscsabára a 35 éves védő, Balog Zsolt, aki 1996-ban éppen a viharsarkiaknál kezdte élvonalbeli pályafutását, és azóta több mint kétszáz NB I-es mérkőzésen lépett pályára a Bp. Honvéd, a Debreceni, a Vasas és az Eger színeiben – írja a beol.hu.

A próbajátékosok közül megegyeztek a Kazincbarcikáról érkező 23 éves kapussal, Póser Dániellel is, miként a lila-fehéreknél folytatja a román első ligát is megjárt, 28 éves aradi csatár, Adrian Voiculet. Ugyancsak Békéscsabán folytatja pályafutását a 22 éves gyulai születésű védekező középpályás, a Felcsútról érkező Soós János, aki a szerdai játék során megsérült, így nem tarthat a csapattal hétfőn a tiszaújvárosi edzőtáborba.

Nem lesz viszont a csabaiak labdarúgója a szerb Novica Petrovics, akitől szerdán elköszöntek. Folynak az egyeztetések a DVSC-vel a brazil középpályás Lucas, valamint a két fiatal védő Albert István és Bényei Balázs átigazolása ügyében.

Olvasói sztorik