NB II

Nem csalódott a kölcsönadás miatt

Békéscsabán próbálkozik a fiatal Tölgyesi Viktor, mert a gyirmóti lehetőség meghiúsult számára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tölgyesi Viktor a tavaszi idényt kölcsönben Gyirmóton töltötte, de nyáron visszatért Kecskemétre. A Bekő Balázs vezette szakmai stáb azonban úgy döntött, újra kölcsönadja a 21 éves középpályást, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, jelenleg Békéscsabán szerepel próbajátékon.

– Csalódottnak semmiképpen nem érzem magam, valahol gondoltam, hogy ez a döntés születik, mivel az előző félévben is kölcsönben szerepeltem – mesélte Tölgyesi Viktor. – A pozitív oldalát nézem, és örülök, hogy legalább valahová az NB II-be el tudok menni, és akkor folyamatos játéklehetőséghez juthatok. Jelenleg Békéscsabán vagyok, de semmi konkrétat nem tudok jelen pillanatban mondani az ügyemben, szombatig próbajátékon szerepelek a viharsarkiaknál. Senkit nem ismertem korábbról innen, ismeretlen közegbe jöttek, de jók az első benyomásaim, teszem a dolgomat, és majd a hétvégi edzőmeccs után meglátjuk, hogy maradok-e vagy másik csapatot keresek.

Tölgyesi Viktor tavasszal alapembernek számított Gyirmóton, és korábbi elmondása szerint a klubvezetés visszavárta volna, de valamely rejtélyes okból kifolyólag meghiúsult az újabb kölcsönadás…

– Bonyolult a dolog, és nem is teljesen tiszta a kép még számomra sem, hogy miért nem térhettem vissza Gyirmótra. Sisa mester is szívesen látott volna, de a két klub közti megállapodás valamiért nem jött össze. Pontos részleteket én sem tudok, annyit mondtak: nem rajtam múlt, hogy nem tudtam visszamenni – mondta a fiatal középpályás.

Olvasói sztorik