NB II

Komoly célokért küzdene

A távozó Majoros Árpád már Dajka László elküldésekor tudta, hogy a nyáron ő is elköszön a klubtól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Távozik az NB II-ben szereplő Békéscsaba együttesétől Majoros Árpád. A középpályás korábban megfordult a Vasas, a Szigetszentmiklós, a Nyíregyháza, a lengyel Cracovia és a Zalaegerszeg csapatában is. Az egyszeres magyar válogatott labdarúgó tavaly februárban igazolt a viharsarkiakhoz, ahol most lejárt a szerződése, és a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, már akkor tudta, hogy elhagyja a klubot, amikor áprilisban távozott a kispadról Dajka László.

– Igazából amikor Dajka Lászlót leváltották, akkor már tudtam, hogy a nyáron távozni fogok a klubtól – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére Majoros Árpád. – Az a véleményem, hogy már a tavalyelőtti bajnokságot is meg kellett volna nyernie a csapatnak, a keret erőssége alapján mindenképpen. Úgy gondolom, idén pedig végképp favoritok voltunk. Azonban onnantól kezdve, hogy Dajka Lászlót elküldték, már csak az volt a kérdés, hogy dobogós helyen végzünk-e, vagy az ötben. Békéscsabán évek óta minden adott ahhoz, hogy feljusson a csapat. Biztos anyagi háttérrel rendelkezik az együttes, és a megyétől is minden támogatást megkap a gárda, ennek ellenére még sincs esélye, hogy visszajusson a legmagasabb osztályba.

A 29 éves középpályás arról is tájékoztatott, hogy egyelőre egyedül készül, és várja a lehetőséget, hogy olyan együttesbe igazolhasson, ahol komoly célokért küzdhet.

– Egyelőre nincs még csapatom, egyedül edzek. Illetve egy edző több atlétának tart tréningeket, oda járok, és készülök, hogyha valamilyen lehetőség vagy próbajáték összejön, akkor rendben legyek – magyarázta Majoros, aki a legutóbbi szezonban 18 mérkőzésen lépett pályára, s négy gólt szerzett. – Egyelőre nem tudok semmilyen érdeklődőről beszámolni, de mindenképp olyan csapatban szeretném folytatni, ahol komoly célokért küzdhetek.

Olvasói sztorik