NB II

Lendületbe jöttek

A Békéscsaba után a Vasast is legyőzné Csorba Szabolcs.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délután az akkor még listavezető Békéscsaba együttesét látta vendégül a Nyíregyháza Spartacus az NB II Keleti-csoportjának huszadik fordulójában. A hazaiak 2-1-re diadalmaskodtak, és az egyik gól szerzője, Csorba Szabolcs a Rangadó.hu érdeklődésére azt mondta, ezzel a győzelemmel kijönnek a gödörből, amelybe a rossz rajt miatt kerültek.

– Úgy érzem, hogy megérdemelten tartottuk itthon a három bajnoki pontot. Mi irányítottuk a találkozót, az első félidőben kimondottan jól játszottunk, megvoltak a helyzeteink is – kezdte a hét találatnál járó 21 éves csatár. – Ha értékesítjük őket, akár már az első játékrészben eldőlhetett volna a mérkőzés. A második félidőben kicsit az öltözőben maradtunk, és magunkra húztuk a Békéscsabát, de szerencsére növelni tudtam az előnyünket. Kaptunk egy gólt, de a végén csak behúztuk az összecsapást…

– Hogy emlékszik vissza a góljára?
– Reznek Donát egy nagyszerű labdát adott, amire rámentem. Láttam, hogy jön a kapus, és jobb külsővel átemeltem felette a játékszert.

– Mit gondol, a Békéscsaba legyőzésével kijöhetnek a gödörből?
– Úgy gondolom, hogy ez a győzelem lendületet adott a csapatnak. Mivel gólt szereztem, ez nekem is egy plusztöltést adott.

– Milyen célokkal vágtak neki a tavaszi szezonnak?
– Ezt nehéz megmondani. A téli felkészülést úgy kezdtük, hogy a bajnoki címet szeretnénk megszerezni. A nem túl fényes rajt miatt sem akarunk változtatni a céljainkon, de úgy gondoljuk, hogy mindig a soron következő meccsre kell koncentrálni, és meg kell tenni mindent a győzelemért.

– Mit vár a hétvégi, Vasas elleni meccstől?
– Hasonló játékot kell produkálnunk, mint a Békéscsaba ellen, de pontosabbnak kell lennünk a kapu előtt. Remélem, hogy három pontot tudunk hazahozni Angyalföldről.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik