NB II

Három NB II-es meccs biztosan elmarad

A Fradi, a Cegléd és a Veszprém pályája is alkalmatlan a játékra, Sopronban rabok takarítanak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A pálya használhatatlansága miatt elmarad az NB II Keleti-csoportjában péntekre kiírt Ferencváros II – Szeged, valamint a szombati Cegléd–Balmazújváros mérkőzés.

Bár a hótakaró nagy részét szerdán sikerült letakarítani a ceglédi pályáról, az olvadás olyan mértékben áztatja el a gyepszőnyeget, hogy a pálya alkalmatlan a mérkőzés megrendezésére. Ráadásul a meteorológusok péntekre és szombatra újabb csapadékot jósolnak, így a mérkőzést április 17-re halasztották. Érdekesség, hogy a Balmazújvárosnak zsinórban ez a harmadik elmaradt meccse.

A nagy mennyiségű hó miatt a veszprémi stadion gyepszőnyegét egybefüggő, 25 centis hóréteg borítja, ezért játékra alkalmatlan. Megpróbálták letakarítani a pályát gépekkel, de a laza talaj miatt nem sikerült, így a hétvégére kiírt Veszprém–Szigetszentmiklós mérkőzést elhalasztották.

Sopronban elkezdődött a stadion rendbetétele a vasárnapi, Paks II elleni bajnoki mérkőzésre. Az SVSE minden tőle telhetőt megtesz, hogy a találkozót megfelelő minőségű pályán tudják lejátszani. Ennek érdekében ismét a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön parancsnokához, Szarka Péter bv. alezredeshez fordultak segítségért, hogy 25 fogvatartott tisztítsa meg a hótól a labdarúgópályát.

Olvasói sztorik