NB II

Még a jövő hét is bizonytalan

Nagyon rossz állapotban a Balmazújváros pályája.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Tél kapitány csütörtöki és pénteki támadása gyakorlatilag megbénította az ország nyugati felét, de a keleti végeket sem kímélte. Az NB II Keleti-csoportjában szereplő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata duplán bizonytalan helyzetben volt, hiszen a kérdés nem csupán az volt, hogy el tudnak-e utazni Vácra, és játékra alkalmas lesz-e a pálya, hanem az is, hogy a hetek óta sztrájkoló, és a vesztébe rohanó ellenfél egyáltalán kiáll-e a mérkőzésre.

Nos, mint közismert, a szövetség az egész fordulót elhalasztotta, de a Balmazújváros problémája ezzel csak részben oldódott meg, hiszen Híres Gábor, a csapat vezetőedzője, nem mellesleg a Rangadó.hu szakértője, a klub honlapján elmondta, még a jövő heti meccsük lejátszása is kérdőjeles. A hajdúságiak március 24-én, vasárnap a Putnokot fogadnák hazai pályán.

– A centerpályánk nagyon rossz állapotban van, s hallva a jövő heti időjárás-előrejelzéseket, nehéz elképzelni, hogy vasárnapra játékra alkalmas állapotba tudnánk hozni – mondta Híres Gábor. – A következő hétre is készen van az edzésprogram, azonban ezt még a körülmények is alakíthatják, aktualizálhatják. Rendelkezünk műfüves pályával, ami azért különbözik a valódi fű tulajdonságaitól, de az edzéseket el tudjuk végezni rajta. A csapatunk jó erőben van, s nem engedjük, hogy ilyen szempontból is „leüljünk”. Dolgozni fogunk.

A Dunakanyar-Vác csapatánál az MLSZ rendkívüli licencvizsgálatot tartott, és március 14-re, vagyis csütörtökre ígért döntést. Híres Gábor az idézett cikkben elmondta, hogy ismeretei szerint a szövetség licencadó bizottsága csütörtökről hétfőre halasztotta az ülését.

Olvasói sztorik