NB II

Demjén: Közeli helyeken

Demjén Gábor számára most Balmazújváros a sláger, azért is, mert nagyon közel van Debrecenhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ben szereplő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatában folytatja pályafutását Demjén Gábor. A csapat vezetőedzője, Híres Gábor csütörtökön a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy pont ilyen játékost kerestek. A 27 éves középpályást is megkerestük, aki kijelentette: pont ilyen csapatot keresett, hiszen számára a játéklehetőségen kívül fontos volt a földrajzi elhelyezkedés is…

– Elsősorban Debrecen közelében szerettem volna csapatot találni, és hallottam, hogy itt játékost keresnek – mesélte a Rangadó érdeklődésére Demjén Gábor. – Ez számomra tökéletes, hiszen tizenöt kilométerre van Debrecentől. Egyébként kifutottam az időből, mert bár voltak csapatok, ahol mondták, hogy jó lett volna, ha náluk folytatom, mert jó játékosnak tartanak, de már betelt a létszám, nincs hely. Szerencsére itt még kerestek embert, néhány napot velük edzettem, meccset is játszottam, és megállapodtunk.

Ritka az ilyen tökéletes egymásra találás, pláne, hogy – mint kiderült – az edző és a játékos előzőleg nem ismerték egymást, hiszen a középpályás korábban az Újpest, a Sopron, a Debrecen, az FC Fehérvár, a Nyíregyháza, legutóbb pedig a Pécs csapatát erősítette, tehát eddig nem keresztezték egymás útját.

– Híres Gábort személyesen nem ismertem, de amikor én elkezdtem a futballt, ő Vácon volt edző. Aztán öt évet én is eltöltöttem ott, ezért tudtam, hogy ki ő – folytatta Demjén Gábor. – Nagyon jó, masszív, passzolós csapatnak tartom a Balmazújvárost, amelyben szinte mindenki fiatal. Hajtanak, és nem is gondoltam volna, hogy ennyire szeretik játszani a focit. Ehhez persze egy jó edző kell, hogy megtanítsa a fiataloknak ezt a stílust, és megkövetelje ezeket a dolgokat. Reménykedem a jó tavaszi szereplésben, hiszen itt mindenki azt szeretné, hogy sikerüljön bennmaradni az egycsoportos NB II-ben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!