NB I

Ezerötszáz néző előtt győzött a DVTK

Seydi duplájával győzött a Diósgyőr a Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

6. perc: Vági ugratta ki Bacsát, aki egyedül törhetett kapura, de Forgács lerántotta. A játékvezető cserével kiállította a vétkes játékost.

26. perc: Vezetést szereztek a vendégek, egy alapvonalról érkező beadás átszállt mindenki feje fölött és Szöllösi közelről a léc alá lőtt, 0-1.

50. perc: Fernando nagyszerű kiugratása után Seydi lépett ki a védők közül és a kapus mellett is elhúzva gurított a kapuba, 1-1.

52. perc: Gallardo adott be a jobb oldalról, Seydi belecsúsztatott, majd a labdát Bogáti továbbította közelről a kapuba, 2-1.

80. perc: Bogáti bal szélről elvégzett szabadrúgása kiperdült a kapus kezéből. Seydi köszönte szépen és 2 méterről vetődve az üres kapuba lőtt, 3-1.

85. perc: Bokros kapott szövegért piros lapot.

A mérkőzésen nem lépett pályára Rudolf Gergely, Szavo Rakovics, Igor Gal, Ambrusics Róbert, Icsó Zsolt, Timkó István és Szabó Balázs.

Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK – Balmazújváros 3-1 (0-1)

Diósgyőr, 1500 néző. Játékvezető: Takács
DVTK (1. félidő): Ribánszki – Vági, Vadász, Hanek, Gohér – Takács, Elek – Gosztonyi, Tisza, Luque – Bacsa
DVTK (2. félidő): Tajti – Menyhért, Nagy T., Hutter, Eperjesi – Sekour, Abdouraman – Gallardo, Fernando, Bogáti – Seydi,

Szakmai igazgató: Szentes Lázár

Balmazújváros: Szalma (Mester, a szünetben) – Bokros, Kiss (Papp, 33.), Forgács (Ludánszki, 7.), Németh – Nagy R., Kónya, Szőllősi (Arnóczki, 58.), Virágh (Karacs, 67.) – Belényesi (Murák, 58.), Urbin.

Edző: Híres Gábor
Gólszerzők: Seydi (50., 81.), Bogáti (52.), illetve Szőllősi (27.).

Kiállítva: Forgács (7., cserével), Bokros (85.)

forrás: dvtk.eu

Olvasói sztorik