NB II

A peches próbajátékos

A ZTE FC 3-2-re nyert a Répcelak ellen, felkészülési mérkőzésen

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb felkészülési mérkőzésen jutott túl a ZTE FC, amely kedden a Répcelakkal játszott. A zalaiak egy montenegrói játékost is teszteltek, akinek balszerencsésen ért véget a találkozó: egy kicsúszásnál beütötte a fejét az alapvonal mellé állított kapuba és három helyen felszakadt a fejbőre, amit a kórházban varrták össze – tudósít a zaol.hu.

A múlt héten a nagy havazás miatt elmaradt Répcelak elleni találkozót pótolta a ZTE FC, amelyből ezúttal hiányzott Vlaszák Géza, Babati Benjámin és Denis Grbics, de ők sem pihentek, hanem mérkőzés helyett edzettek.

Egy abszolút ismeretlen játékos is feltűnt a zalaiak soraiban, a montenegrói Demir Krajevics, akinek ezen a találkozón kellett volna meggyőznie a zalai szakvezetést, hogy helye van a csapatban. Nos, a montenegrói fiú igyekezett, helyzetbe is került, de a kapusba lőtt. Aztán Hajdú Norbert vezetést szerzett a zalaiaknak, majd a félidő előtt a Haladásból jól ismert Balassa Péter egyenlített. A ZTE a második játékrészben is veszélyesebben futballozott, kitűnt a fiatal Szegleti erőszakos játéka. Hajdú újra villant, majd Frizoni is, végül egy hatalmas lesgóllal szépített az NB III-as Répcelak.

Krajevics viszont nem volt szerencsés: egy kicsúszásnál az alapvonal mellett leállított kapuk egyike a fejét találta el, és három helyen felszakadt rajta a bőr. Pedig hányszor figyelmeztettek már erre a sérülésveszélyre… Mentőt kellett hívni és a kórházban látták el a sebét.

Február 21-én lezárul idehaza is az átigazolási időszak. A találkozón jelen lévő Nagy Ferenc klubelnök elmondta: ebben a két napban mindenképpen igazolni akarnak, de Krajevics nem valószínű, hogy marad. A keddi napon is zajlottak az egyeztetések egy védőről és egy támadóról. A zaol.hu információi szerint viszont Denis Grbicset az NB I-es Eger csapata vinné. A szándékról Nagy Ferenc is tud, de hivatalosan még nem keresték a zalaegerszegi klubot ebben az ügyben.

Olvasói sztorik