NB II

Szenegáli légiós Zalaegerszegen?

A Pápán futballozó csatár, Mouhamadou Seye érkezhet az NB II-es ZTE FC-hez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Úgy tűnik, továbbra sem végleges a másodosztályú Zalaegerszeg kerete. Nagy Ferenc klubelnök a zaol.hu oldalon egy konkrét kiszemeltet is nevesített.

– Juhász Dániel távozott tőlünk, de nem lettünk kevesebben azon a poszton, ugyanis érkezett Nagy Zoltán a Haladástól – említette Nagy Ferenc. – Támadóra viszont tényleg szükség van, és a Pápán futballozó Mouhamadou Seye érkezhet. Eddig úgy volt, hogy kész tény a leigazolása, de a menedzserei most új feltételekkel álltak elő. Ez az ügy folyamatban van, s egy-két napon belül le kell zárulnia, de közben elindultunk más vonalon is. Csakhogy nehéz jó csatárt találni, ezzel a ténnyel is szembesülünk közben…

A korábban az Újpestnél futballozó Tajthy Tamás viszont valószínűleg nem lesz a zalaiak játékosa, és a kapuskérdés is függőben van. Vlaszák Géza mellett Safet Jahics és Pavol Penksa is a csapattal készül, és korábban többször is elhangzott a klub részéről: luxus három ilyen képességű kapust tartani akkor, amikor egyikük még csak a kispadra sem ülhet le a mérkőzéseken.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik