NB II

Szívesen visszajönne Magyarországra

Zalaegerszegi távozása óta nincs klubja Milan Bogunovicsnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó és a Csongrádfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idén ünnepli harmincadik születésnapját Milan Bogunovics. A szerb védő korábban hazájában, majd Libanonban, aztán a Diósgyőr együttesében szerepelt, 2009-ben pedig az akkor még élvonalbeli Zalaegerszeghez igazolt. Tagja volt a Magyar Kupa-döntős csapatnak, de a kiesés után, tavaly nyáron felbontották a szerződését. A Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, hogy azóta sem talált új klubot magának.

– Mi történt önnel az elmúlt bő fél évben?
– Amióta távoztam Zalaegerszegről, igazából semmi nem történt velem – mesélte Milan Bogunovics. – Azt gondoltam, hogy el tudok szerződni esetleg egy másik országba, de sajnos nem jött össze. Főleg a menedzsereket okolom amiatt, hogy klub nélkül maradtam.

– Igaz, hogy szívesen jönne ismét hazánkba?
– Igen, így van. Szívesen játszanék újra Magyarországon. Nehéz azonban a helyzetem, egyelőre várok a megfelelő ajánlatra. Voltak, illetve vannak is ajánlataim, de egyik sem nyerte el a tetszésem annyira, hogy igent mondjak.

– Hogyan emlékszik vissza a zalaegerszegi évekre? Kire emlékszik a legszívesebben?
– Csank Jánossal volt a legjobb dolgozni. Prukner Lászlót is meg kell említenem, őt is remek trénernek tartom. Az ő edzősködése alatt sajnos nem volt szerencséje a gárdának, pedig jól futballoztunk. Szomorú voltam, hogy akkor kiestünk az élvonalból, többre volt hivatott az a csapat. Szerettem Zalaegerszegen futballozni, csodás város és nagyszerű klub.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik