Hírek

Ezért nem akart maradni!

Most már érthető, miért hagyta el a ZTE-t Juhász Dániel: az élvonalbeli Pakshoz igazolt!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A törökországi edzőtáborba indulás előtti utolsó pillanatokban csatlakozott az MVM Paks csapatához a tehetséges fiatal balhátvéd, Juhász Dániel. A 20 éves játékos Zalaegerszegről érkezett, ahol másfél évet futballozott, korábban a Vasast erősítette hat évig.

– Lejárt a szerződésem, így szabadon igazolhatóvá váltam. Többen is kerestek, a Paksot választottam. Itt van NB II-es csapat, ahol remélem, sokat játszhatok majd, miközben az NB I-es csapattal készülök. Utóbbi azt is jelenti, hogy esélyem lehet az élvonalban szerepelni. Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy Paksra kerülhettem – nyilatkozta a fiatal játékos a klub honlapján. – Hallottam, hogy milyen kemény alapozás folyik Pakson. Szerintem nem lesz gondom a bekapcsolódással, úgy érzem, bírom a terhelést. Ez ilyen fiatalon szinte kötelező is. Plusz, külön erőnléti edző foglalkozott velünk Egerszegen, és ő is elég kemény volt. Remélem, bizonyíthatom, hogy jó döntés volt a leigazolásom.

Juhász Dániel a legutóbbi U21-es összetartásnál bekerült Róth Antal keretébe, igaz, nem lépett pályára, de felfigyeltek rá. Szombaton ő is elutazott Belekbe, ahol tíz napig edzőtáborozik a Paks.

Olvasói sztorik