NB II

Az apa után a fia is távozott

Úgy tűnik, Zalaegerszegen folytatja pályafutását a Veszprémet elhagyó középpályás, Vágó Levente.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Távozott a Veszprém FC vezetőedzője, Vágó Attila, mert ismét ő lett a női válogatott szövetségi kapitánya. Úgy tűnik, fia, Vágó Levente sem marad a bakonyiaknál. Szerdán már a szintén NB II-es Zalaegerszeg színeiben lépett pályára az Andráshida elleni felkészülési mérkőzésen. A 20 éves középpályás tavaly nyáron igazolt a VFC-hez, előtte csak szülővárosában, Szegeden, illetve annak környékén játszott (Tisza Volán, Algyő, Röszke, SZEOL). Ősszel tíz bajnoki meccsen volt kezdő, kétszer pedig csereként lépett pályára.

Vágó Levente a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, ezen a héten a ZTE FC keretével edz, az egyezkedések már zajlanak, és hétvégén eldől, hogy a zalaiakhoz igazol-e.

– Nagyon tetszik a klub és a csapat, szimpatikusak a társak és az edző is. A szerdai meccs előtt leesett a hó, ezért nehéz volt a talaj, tiszta jég volt a pálya – mesélte a fiatal támadó, aki éppen sérült volt szeptember végén, amikor a Veszprém a Zalaegerszeget fogadta bajnoki meccsen, ezért nem léphetett pályára. Úgy vélekedett, jó csapat lesz tavasszal a VFC, előre fog lépni a tabellán, de ő biztos nem marad a bakonyiak játékosa.

Pápán folytatja a csatár

A Lombard Pápa csapatába távozik a Zalaegerszeg 21 éves támadója, Jasarevics Mahir. Tavaly bemutatkozhatott az NB I-ben is, a mostani szezonban pedig két Magyar Kupa- és négy Ligakupa-meccsen játszott, a bajnokságban ötször volt kezdő és hatszor lépett pályára csereként.

– Jasarevics ügyében közös döntés született – mondta Preisinger Sándor vezetőedző a zaol.hu oldalon. – Ez egy lehetőség számára, hogy megmutassa magát egy osztállyal feljebb. Bár ezzel eggyel kevesebben lettünk, de bízom benne, hogy lesz még érkezőnk is, hiszen ránk fér az erősítés.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik