NB II

Még bizonytalan a visszavágó

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elvileg szombaton 15 órától rendezik a Zalaegerszeg–Videoton párharc visszavágóját a Magyar Kupa negyedik fordulójában. Ez az a kettős meccs, amit tavalyról kellett elhalasztani a székesfehérváriak kérésére, mert az eredeti időpontban Európa Liga-csoportmérkőzésük volt. Aztán a közelmúltban felcserélték a pályaválasztói jogot a ZTE Aréna talajának alkalmatlansága miatt, hiszen a nagy havazás igencsak megviselte a gyepet. Az első felvonást a papírforma szerint a Videoton nyerte 4-0-ra, de immár egyre jobban közeleg a szombat…

– Ha nem lesz eső és nem fagy jelentősen, és még a szél is fúj egy kicsit, akkor a maradék víz is elszivárog szombatig – magyarázta a zaol.hu oldalon Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője. – Most még néhány helyen tócsák vannak, de remélhetőleg eltűnnek ezek is. Tehát a stadionban rendezzük a találkozót. Műfüvön az MLSZ nem engedi lejátszani, ha meg ott lenne, akkor a rendőrség nem engedné, hogy nézők is legyenek, hiszen nem tudnák garantálni a biztonságos elhelyezésüket.

A játékoskerettel kapcsolatos hír, hogy a 21 éves kapus, Vörös Ákos kölcsönben Hévízen folytatja, a szintén 21 éves védő, Paolo Mavolo pedig Nagykanizsára igazol, szintén kölcsönbe.

Olvasói sztorik