Hírek

A riválishoz megy a Haladás-játékos

A 21 éves védő, Nagy Zoltán Dániel a jövőben az NB II-es Zalaegerszeg csapatát erősíti.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Haladás baloldali védője, Nagy Zoltán Dániel az NB II-es Zalaegerszeg csapatában folytatja pályafutását. A két klub már szinte mindenben megegyezett egymással. A 21 éves utánpótlás-válogatott játékos szerdán a szombathelyiek engedélyével próbajátékon vett részt, és pályára lépett a ZTE–Körmend edzőmeccsen. A szakmai stáb tetszését elnyerte a teljesítménye, úgyhogy már csak az a kérdés, mikor írják alá a megállapodást. A szerződése idén nyáron járt volna le a Haladásnál – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére a fiatal játékos ügyeit intéző Illés Zoltán.

Nagy Zoltán korábban Sopronban és Tatabányán is játszott már, az előző idényben 24 NB II-es meccsen volt kezdő. A jelenlegi szezonban, ősszel kilenc találkozón lépett pályára a Haladás II-ben.

– Voltak egyéb ajánlatai is?
– Voltak más lehetőségek is. Mezőkövesden voltunk egy tornán a Haladás kettővel, és ott felfigyelt rám a Kazincbarcika. Szerettek volna leigazolni, de akkor már Zalaegerszegről is volt érdeklődésem – mesélte a Rangadó érdeklődésére Nagy Zoltán.

– Az ominózus eset után maradt a Haladásnál?
– Igen. Az eset után egyedül készültem egy ideig. Aztán a vezetők visszahívtak, mert látták rajtam az elszántságot. Úgyhogy az NB II-ben pályára is léptem még az ősszel.

– Hogy tetszik a ZTE? Rendszeres játéklehetőség reményében vált klubot?
– Szerdán érkeztem próbajátékra a Zetéhez a menedzserem, Illés Zoltán révén. És mivel meg voltak elégedve a teljesítményemmel, marasztaltak is. A csapaton belül senkinek nincs bérelt helye, nekem is meg kell majd küzdenem a posztomért. Szeretnék bizonyítani a szakmai stábnak.

– Nem zavarja, hogy pont az örök rivális zalaiakhoz igazolt?
– A saját fejlődésem érdekében hoztam meg ezt a döntést. Különösebben nem is foglalkoztat ez a kérdés. Sok mindent köszönhetek Szombathelynek, de most ezt kellett lépnem.

Olvasói sztorik