NB II

Fiatalokat szerződtet a ZTE

A szombathelyi Nagy Zoltán és a szegedi Vágó Levente is a zalaegerszegiek játékosa lesz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ben szereplő ZTE FC vezetése szóban megállapodott Nagy Zoltán Dániellel. A Haladás balhátvédjével három és fél éves szerződést kötnek. A 21 éves utánpótlás-válogatott játékos teljesítménye a próbajáték során elnyerte a szakmai stáb tetszését. Korábban Sopronban és Tatabányán is játszott már, az előző idényben 24 NB II-es meccsen volt kezdő. A jelenlegi szezonban, ősszel kilenc találkozón lépett pályára a Haladás II-ben – mondta el a Rangadó.hu érdeklődésére a játékos ügyeit intéző menedzseriroda részéről Illés Zoltán.

Szintén tőle tudjuk, hogy szóbeli egyezség köttetett a Zete, valamint Vágó Levente között. A 20 éves középpályás tavaly nyáron igazolt Veszprémbe, előtte csak szülővárosában, Szegeden, illetve annak környékén játszott (Tisza Volán, Algyő, Röszke, SZEOL). Ősszel tíz bajnoki meccsen volt kezdő, kétszer pedig csereként lépett pályára. Ő másfél évre állapodott meg a zalaiakkal. A szerződés aláírására mindkét fiatal esetében a következő napokban kerül sor.

Mindeközben a zalaegerszegi klub honlapja arról számolt be, hogy a ZTE Akadémián nevelkedett négy tehetséges játékos kapott profi szerződést: Bíró András (16 éves támadó), Vörös Máté (16 éves kapus), Babati Benjámin (17 éves támadó középpályás) és Szegleti Gergely (18 éves csatár) is szép jövő előtt állnak.

Olvasói sztorik