NB II

Négy gól és két kiállítás

Az Aqvital-Publo Csákvári TK hazai pályán 3-1-re kikapott az NB III-as Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE csapatától, felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mindössze két cserével érkeztek a vendégek, miután a keret másik fele a megyei első osztályban szereplő Velencével játszott. A hazai csapatban többen sérüléssel bajlódtak, így nem a megszokott kezdő lépett pályára. Az újvárosi csapatban ezúttal is több NB I-es rutinnal rendelkező futballista játszott, s ez meghozta gyümölcsét – tudósít a feol.hu.

Az első húsz percben a vendégek irányították a játékot, több helyzetük is volt, majd a 31. percben Sitku Illés fejesével megszerezték a vezetést. Alig három perc múlva Molnár Csaba szintén fejesgóllal kiegyenlített. Nem sokáig örülhetett a Csákvár, hiszen a 39. percben Szalai Tamás két méterről pofozta a labdát a kapuba. Aztán a 45. percben mindkét csapat megfogyatkozott. Történt, hogy Burucz megrúgta Godslove-ot, aki ezt zokon vette, s hátulról viszonozta a hazai játékos tettét, Dala játékvezető mindkettőjüket cserével kiállította.

A vendégeknek már nem volt tartalékjuk, mert Villám megsérült, s az ő helyére állt be Balogh. A gordiuszi csomót a sportszerűség vágta ketté: a csákváriak is kilenc mezőnyjátékossal folytatták a szünet után! A negyedik gól az 51. percben született, Böőr Zoltán négy méterről lőtte a labdát a kapuba (1-3). További helyzetek mindkét kapu előtt voltak, de több gól már nem született.

Felkészülési mérkőzés

Aqvital-Publo Csákvári TK – Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE 1-3 (1-2)

Csákvár, műfű, 50 néző. Játékvezető: Dala

Csákvár: Hegedűs – Ambrus, Hajdú, Burucz (Domonyi), Ódé (Domokos) – Molnár Cs., Domján (Imrik), Feik (Csordás), Lóránt (Burányi) – Vinícius (Tornyai), Bondarenko (Rigó). Edző: Bognár György

Dunaújváros: Milinte (Cseh) – Villám (Balogh), Csiszár, Farkas, Köntös – Szalai, Sitku, Böőr, Galambos – Godslove, Kocsis G. Edző: Dobos Barna

Gólszerzők: Molnár Cs. (34.), illetve Sitku (31.), Szalai (39.), Böőr (51.)

Kiállítva (cserével): Burucz (45.), illetve Godslove (45.)

Olvasói sztorik