Videó

Nyerő DPASE

A Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE 2-1-re győzött az Újpest FC B elleni felkészülési mérkőzésen, Diósdon.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de a kapuk a negyvenedik percig nem forogtak veszélyben. Akkor Magos Mátyás szöktette Bodnárt, aki éles szögből, az alapvonaltól mintegy öt méterre a hosszú sarkot vette célba és a kapufát találta el. Három perccel később Magos ezúttal Dombait indította, aki szintén kicsit kisodródva próbálta bevenni Milinte Árpád kapuját, de a rutinos hálóőr a helyén volt. Banai Dávidnak is akadt dolga az első negyvenöt percben, egy 11 méterről leadott lövést hárított magabiztosan – tudósít az Újpest honlapja.

A szünet után két próbajátékos, a 17 éves kenyai Hisham Abdallah és a 19 éves szerb Ugljesa Radinovics folytatta az újpestieknél.

A második játékrész 12. percében Magos szerzett labdát 25 méterre az ellenfél kapujától, a két védő közül kiugró Tóth Bálinthoz passzolt, aki 14 méterről hatalmas erővel a léc alá bombázott (0-1). A 74. percben egyenlíteni tudott a Dunaújváros, Ato húzott el a jobb oldalon és a középen üresen érkező Perovics a hálóba lőtte a labdát (1-1). A találkozó végén Ato erősen lesgyanús szituációban kapott labdát a jobboldali oldalvonal mellett, ismét középre centerezett, majd Tóth Tibor góllal fejezte be az akciót (2-1), így a dunaújvárosiak egy góllal megnyerték a találkozót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik