NB II

Eldőlt Korolovszky klubváltása

Biztossá vált, hogy Korolovszky Gábor elhagyja a Haladást és az NB II-es Nyíregyházához igazol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A rutinos védő, Korolovszky Gábor átigazolása elől elhárult minden akadály, így a tavaszt már Nyíregyházán kezdheti. A klub vezetése fél plusz két évre szóló szerződést köt a korábbi válogatott játékossal, aki előzőleg a Haladásban futballozott – írja a Spartacus honlapja.

Az Ibrány elleni felkészülési mérkőzésen Bodnár László is pályára lépett. A korábbi válogatott védőre nem tartott igényt a Pécs, ezért most csapatot keres, és megkérte a nyíregyháziakat, hogy a kerettel készülhessen. Nem titok, a klub vezetői és egyeztettek vele a közös folytatásról, de egyelőre konkrét megállapodás nem született.

Az Ibrány elleni edzőmeccsen Hrabina Alex védett, aki ismét meghívót kapott a korosztályos válogatottba. A kapusok közül csütörtökön Balogh János, szombaton pedig Vologyimir Ovszijenko lesz a kezdő. A felkészülési találkozón mindhárom gólt a csereként beálló szerb fiatal, Nikon Jevtics szerezte. A sérültek közül Germán Tamás, Patály János, Katona György, Ur László, Milan Davidov, Milan Nikolics és Farkas Attila külön gyakorolt, Márton István edző irányításával.

Felkészülési mérkőzés

Nyíregyháza Spartacus – Ibrány 3-0 (0-0)

Spartacus: Hrabina – Bodnár L., Djurovics (Ambrusz), Korolovszky (Benkő), Dajka – Minczér (Sándor), Reznek, Bárányos (Jevtics), Pákolicz – Bajzát (Lukács), Csorba

Gólszerző: Jevtics (55., 67., 71.)

Olvasói sztorik