Hírek

Még nem kapott megfelelő ajánlatot

A Nyíregyházán kegyvesztett Montvai Tibornak egyhónapos kislányára is gondolnia kell...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hetek, sőt lassan hónapok óta megy a huzavona Nyíregyházán a rutinos csatárral, Montvai Tiborral. December közepén jelentették be az NB II-es klub vezetői, hogy a továbbiakban nem tartanak rá igényt, de azóta sem rendeződött megnyugtatóan a sorsa. „Montvai Tiborral is kompromisszumra törekszünk, az ugyanis egyik félnek sem jó, ha a támadó nem játszik – magyarázta a klub honlapján Sipos Zoltán ügyvezető. – Csütörtökön leültünk egyeztetni, és felajánlottuk neki, hogy amennyiben talál magának csapatot, mi szívesen kölcsön adjuk. Sőt még a klubkeresésben is segítünk, de a támadó ettől elzárkózott. Így tovább egyeztetünk vele, mindenképp szeretnénk békés megoldást találni.”

A Rangadó.hu megkereste a 34 éves játékost, aki elárulta, nem kapott még olyan ajánlatot, amiért megérné váltania.

– Egyelőre kereten kívül vagyok, tehát nem számítanak rám – magyarázta Montvai Tibor. – Eddig még nem sikerült közös megegyezéssel felbontanunk a szerződést. Én még Nyíregyházán szeretnék bizonyítani, de úgy látom, hogy erre már nem lesz módom. Arra várok, hogy korrektül elváljanak az útjaink, de ez eddig nem történt meg. Olyan csapattól még nem kaptam megkeresést, ami az én céljaimat és elképzeléseimet kielégítette volna. Egy hónapja született meg a második kislányom, és családi okok miatt sem biztos, hogy szerencsés lenne most költözködni egy kisbabával. Előzetesen egy évre terveztem azt, hogy Nyíregyházán focizok.

További hír a Nyíregyháza Spartacus csapatának háza tájáról, hogy a múlt héten próbajátékon szereplő Korolovszky Gábor cáfolta azt a hírt, miszerint szóban már megállapodtak a klubbal.

– Képlékeny még a dolog, közel vannak az álláspontok, de konkrétum még nincsen – mesélte a Rangadó megkeresésére a rutinos védő. – Múlt héten edzettem a csapattal, volt két edzőmeccsünk is, ezután Brekk János közölte, hogy szüksége van rám.

Olvasói sztorik