NB II

Korolovszky marad Szombathelyen

A Haladás második csapatával készül a tavaszra a rutinos védő.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sokáig úgy tűnt, hogy Korolovszky Gábor távozik Szombathelyről. Mint ismert, a korábbi válogatott védő játékra nem számít az első csapatnál Artner Tamás vezetőedző, így az őszi szezon második felét már a másodosztályban szereplő gárdánál töltötte. Nyárig köti szerződés a Haladáshoz, de több keleti NB II-es alakulat is érdeklődött iránta, így biztosra vették a távozását. A 33 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésre elárulta, egyelőre marad Szombathelyen, mivel egyik érdeklődő ajánlata sem nyerte el a tetszését.

– Egyelőre úgy néz ki, hogy maradok Szombathelyen, az NB II-es csapattal készülök – kezdte az évekig Cipruson légióskodó Korolovszky Gábor. – Ez nem annyira furcsa, hiszen a nyárig szól a szerződésem. Igazából nem voltak olyan lehetőségek, amelyek mind szakmailag, mind anyagilag kielégítették volna az igényeimet. Nem jött olyan ajánlat, ami miatt úgy éreztem, hogy lépnem kellene.

Korolovszkyhoz hasonló cipőben jár az NB II Keleti-csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus körön kívülre szorult támadója, Montvai Tibor is. A tapasztalt csatár a nyírségi együttesnél végbemenő keret-átalakítás áldozata, a szakmai stáb a gyengébb őszi szereplés miatt nem számít rá. A 34 éves csatár a Rangadó érdeklődésére elárulta, hogy jelenleg az U19-csapattal edz, mivel még nem talált új klubot magának.

– Jelenleg az U19-es gárdával készülök. Nem könnyű a helyzetem, hiszen a szerződésbontás nehézségei miatt sajnos még nem találtam új csapatot magamnak – magyarázta Montvai Tibor.

A szintén másodosztályú Zalaegerszeg csapatánál próbajátékon vesz részt Babos Barna. A Videotontól távozó fiatal támadótól megtudtuk, hogy még nem tudja, kap-e szerződést a ZTE-től, de szívesen maradna az együttesnél.

– Nem tudok még semmi pontosat mondani. Tetszik a csapat, jók az edzések. Teljesen rendben van minden, abszolút jók a benyomásaim, szívesen folytatnám a pályafutásomat Zalaegerszegen – mesélte a 21 éves csatár.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!