NB II

Korolovszky megfelelt Nyíregyházán

A Nyíregyháza Spartacus egygólos vereség szenvedett a szlovákiai Eperjesen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szlovák élvonalbeli Tatran Presov otthonában lépett pályára felkészülési mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus. Az első félidőben mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de azok kimaradtak. A fordulás után a 63. percben Krob révén vezetéshez jutottak a hazaiak, majd hat perccel később tizenegyest rúghattak, ám a nyírségiek kapusa, Vologyimir Ovszijenko megfogta Kacala büntetőjét. A mérkőzésen több gól nem esett, maradt az 1-0.

– Jó mérkőzést vívtunk, ziccerünk is volt, de az kimaradt. A látottak alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. Sok jó egyéni teljesítmény volt a csapatban – nyilatkozta a klub honlapján Brekk János klubmenedzser. – Korolovszky Gáborral szóban megállapodtunk, neki kell még egyeztetnie a Haladással a távozása feltételeiről. Ha mindent tisztáznak a hétvégén, hétfőn akár már alá is írhatjuk a papírokat.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Tatran Presov (szlovák) – Nyíregyháza Spartacus 1-0 (0-0)

Nyíregyháza: Balogh J. (Ovsijenko) – Ambrusz (Benkő), Korolovszky, Djurovics, Dajka – Minczér (Sándor), Jevtics (Reznek), Pákolicz, Bárányos – Csorba (Lukács), Bajzát. Edző: Brekk János

Gólszerző: Krob (65.)