NB II

Az NB I-be is hívják Kovács Ádámot

Nyíregyházán kegyvesztett lett a fiatal csatár, de hamarosan az első osztályba igazolhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kovács Ádám megfelelő ajánlat esetén távozhat Nyíregyházáról. A felek csütörtökön egyeztettek, és keresték az ideális megoldást – írja az NB II Keleti-csoportjában szereplő Spartacus honlapja.

A 21 éves támadó a klub decemberi évzáró összejövetelén jelentette be, hogy távozni szeretne a csapattól, de a januári felkészülést elkezdte, és sokáig úgy tűnt, mégis marad a gárdánál. Később megint fordult a kocka: nem utazott el a tiszaújvárosi edzőtáborba, a klub honlapján ma pedig a következő sorok jelentek meg:

– Nagyon sajnáljuk, hogy Ádámmal idáig fajultak a dolgok, ezért is szerettük volna, ha minél hamarabb olyan megoldás születik, ami mind a két félnek jó. Mivel a játékos kijelentette korábban távozási szándékát, a csapat többi labdarúgójának véleményét is szem előtt tartva végül úgy döntöttünk, megfelelő ajánlat esetén, azaz nem ingyen, de elengedjük őt – mondta Sipos Zoltán ügyvezető.

A Rangadó.hu megkereste a fiatal támadót, aki azonban a helyzetre való tekintettel nem kívánt nyilatkozni az ügy kapcsán. Honlapunk információi szerint több élvonalbeli klub is érdeklődik a Nyíregyházán kegyvesztett fiatal csatár iránt.

Olvasói sztorik